Resultat genom glädje!

Med glädje som fokus och mål får jag det jag vill ha; och har roligt på vägen dit!

Jag kämpade med att hitta rätt väg och rätt sätt. Jag visste att jag gjorde för mycket saker samtidigt och att jag borde skala av för att lägga tid och energi på det jag egentligen vill.

Men, hur skulle jag göra? Hur skulle jag ta reda på vad jag egentligen vill? Hur skulle jag ta reda på vad jag är bäst på? Hur skulle jag få ihop alla tankar, idéer och projekt? Vad skulle jag ta bort? Vad skulle jag fortsätta med? Vad skulle jag lägga till?

Så kom den, en sån där insikt som man bara får då och då. En insikt som gör att allt för en stund faller på plats och med ens blir självklart:

Jag ska göra det jag känner för; det jag innerst inne vill och tror på. Då gör jag med glädje. Då är jag mig själv. Då får jag det jag vill ha eftersom jag bara arbetar mot just det jag vill ha.

Så, jag har fokus på glädjen och låter det vara min ledsagare, min drivkraft och mitt mål. Jag övar dagligen på att låta glädjen styra istället för prestationen. När glädjen styr får jag ändå riktigt bra resultat på sikt och har dessutom roligt på vägen!

Vad gör du om glädjen styr dig?