Personligt Ledarskap

Gillar du mina inlägg? Känner du igen dig? Vill du ha hjälp att påbörja eller fortsätta din resa?

Vill du ha hjälp i ditt personliga ledarskap?

– Jag kan hjälpa dig.

Jag driver företaget Sann Utveckling i Väst, där jag erbjuder tjänster inom personligt ledarskap inom stresshantering, personlig utveckling och karriärvägledning.

Jag hjälper dig som kund att skapa mental trygghet och styrka – för lugn, arbetsglädje och resultat. Jag hjälper dig att hitta och använda dina styrkor och drivkrafter på rätt sätt samt att ta dig förbi det som hindrar dig från att leva det arbetsliv och liv du innerst inne vill.

Jag hjälper särskilt individer med höga krav och mål, både inifrån och utifrån, och som är starkt prestationsinriktade. Detta är vanligt i en rad olika yrken där prestation, hög kvalité och effektivitet är A och O. Då är det viktigt att skapa bra resultat och samtidigt må bra; för hållbar framgång.

Jag har själv arbetet som bl.a. advokat och domare och känner därför väl till de utmaningar som det innebär. Jag vet att det finns liknande utmaningar i ett flertal andra yrken och branscher, t.ex. hos andra jurister, ekonomer och konsulter av olika slag.

Du, eller din arbetsplats, kan få hjälp att stanna upp, reflektera samt planera och agera för att nå både välmående och framgång. Tjänsterna jag erbjuder utvecklar individerna och leder till förbättrad arbetsmiljö. I kunskapsintensiva branscher är organisationens framgång beroende av respektive individs välmående och framgång, varför utveckling av individen är av största vikt.

Gå in på Sann Utvecklings hemsida för att läsa om vad jag kan göra för dig. Välkommen!

 

Print