Om bloggen

I denna blogg kan du läsa om de steg jag, Maria Bouvin, tar i min utvecklingsresa, som jag gör utifrån mina drivkrafter och min sanning. Jag skriver om små och stora steg och hur de påverkar mig. Kommentera gärna vad du tycker om inläggen och vad du vill läsa mer om.

Tidigare levde jag mitt liv utifrån vad jag trodde att andra förväntade sig av mig och utan att ta hänsyn till vilka som är mina drivkrafter, vad som ger mig energi och vad jag verkligen mår bra av. För några år sedan mer eller mindre tvingades jag till en förändring och jag påbörjade en stor personlig utveckling. Jag började leda mig själv mot det liv jag vill leva.

Idag mår jag bättre än jag någonsin gjort och det beror på alla de steg jag hittills tagit. Till skillnad från tidigare vet jag idag att förändring är något positivt. Det finns egentligen bara en sanning här i livet och det är att allt förändras, så varför sträva emot förändringen?

Genom mina steg, en del stora och en del små, har jag kommit långt på min resa. Jag vet dock att jag har en bit kvar att gå, och alltid kommer att vara på väg framåt. Stegen är inte alltid, stora raka kliv på en jämn stig. Ibland tar jag omvägar eller steg bakåt, men jag övar och gör så gott jag kan.

Tänk att jag äntligen insett att livet går ut på att lära sig och inte på att prestera för andra. Jag ser med spänning fram emot vad som väntar!

Jag vill inspirera dig att påbörja eller fortsätta din resa till en positiv förändring!

Vill du följa med?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

2 + 4 =