Sanna Steg

- En blogg om att leda sig själv och att våga vara sann!

Om mig

 

Version 2

Mitt namn är Maria Bouvin.

Under väldigt lång tid, och sedan jag var liten, lät jag mig styras av kontroll. Jag drevs av att prestera för att vara andra till lags.  Jag hade både dålig självkänsla och dåligt självförtroende. Jag visste inte vem jag var innerst inne och vad jag egentligen tyckte om att göra. Detta gjorde tillsammans att jag hade väldigt låg energi och var väldigt trött. Jag hade också få stunder då jag kände glädje och lycka, eller tillät mig själv att vara lycklig och göra saker av just glädje. Jag blev också mer och mer stressad. Det hela blev till slut ohållbart och jag började stanna upp och lyssna inåt för att ta reda på hur jag skulle förändra mitt liv till det bättre.

Jag började hantera min stress. Jag tog tag i min dåliga självkänsla och påbörjade en mycket stor personlig utvecklingsresa.

Steg för steg kom jag framåt. Jag började hitta mig själv. Ju längre jag kom desto större mod fick jag.

Jag lämnade min karriär som jurist först advokat och sedan domare) och började en resa mot en karriär som var mer rätt för mig. Jag arbetade ett tag som ombudsman och fick då upp ögonen för de mjuka värdena i arbetslivet.

Jag började fundera över att följa min dröm fullt ut. Det var också då jag började blogga här.

Jag sa upp mig från min fasta anställning och startade eget företag från scratch, helt utan kunder och säker inkomst.

Nu

Jag vet idag vad jag mår bra av och hur jag vill leva mitt liv. I bloggen får du följa mina ”sanna steg”, d.v.s. de steg jag tar för att hela tiden utvecklas och hela tiden försöka hålla mig på den väg jag insett är rätt för mig. Resan går hela tiden framåt, men ibland känns det som jag står still eller t.o.m. går bakåt.

Mina största utmaningar är mina begränsande känslor, tankar och mina gamla vanor.  Ibland faller jag in i gamla vanor av stress, kontroll, prestationsångest och dålig självkänsla. Men jag fortsätter alltid framåt och utmanar mig själv. Det handlar mycket om att våga vara mig själv, våga visa mig och våga driva mitt företag som jag vill.

Genom mitt företag, Sann Utveckling i Väst, kan jag äntligen arbeta med det jag brinner för; att hjälpa andra att leda sig själva på ett sätt som gör att de både mår och presterar bra, och att leda andra genom att vara ett gott exempel. Läs gärna mer om mitt företag Sann Utveckling.

Jag vill med denna blogg, och med mitt företag, inspirera och hjälpa dig att göra de positiva förändringar som du önskar; för det liv och arbetsliv som du vill ha!

Lämna en kommentar

tretton − 10 =

© 2021 Sanna Steg

Tema av Anders Norén