Sanna Steg

- En blogg om att leda sig själv och att våga vara sann!

Nystart!

När jag släpper på alla tankar om allt jag borde göra, och hur, och istället känner efter inåt; vad vill jag egentligen göra? Om jag kunde bestämma helt fritt, hur vill jag då ha det? Svaret blir glasklart och kreativiteten sprider sig som en varm och sprudlande känsla i kroppen. 

Jag är tillbaka! På ca 1,5 år har jag inte skrivit ett enda inlägg här på bloggen. Annat har tagit min uppmärksamhet. Nu vill jag skriva här igen.

Men, jag är tillbaka på många andra sätt också. Kanske har jag varit på villovägar. Kanske har jag behövt göra djupdykningar i mig själv och prova olika vägar för att hitta rätt; igen. Kanske har jag hela tiden varit rätt, men inte känt det själv.

Hur som helst. Jag vet vad jag vill. Jag vet hur jag vill ta mig dit. Jag vet mina styrkor. Jag vet hur jag ska hantera de hinder jag så många gånger satt upp för mig själv.

Mitt mål känns glasklart; i alla fall idag. Jag vet inte alla detaljer, men jag vågar lita på att jag tar mig dit – om jag bara följer min egen intuition.

Jag planerar för mitt företagande, så som jag vill ha det. Jag ser fram emot allt nytt och jag kan knappt vänta. Jag får hålla i mig själv för att inte göra allt på en och samma gång. Jag kan verkligen känna drivkraften inifrån; att jag gör med passion och längtan att skapa något riktigt bra.

Borta är rädslorna. Borta är prestationsångesten. Borta är stressen. Borta är det som varit.

Nu är det jag och mitt hjärta; och själens längtan att skapa mening för mig och dem jag möter. Längtan att skapa och dela med mig; med glädje. Nu och framåt.

Jag känner min egen kraft. Jag är tillbaka! Jag är hemma.

Är du nöjd där du är? Eller vill du skapa något nytt? I så fall; vad vill du skapa? Hur börjar du? 

 

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2021 Sanna Steg

Tema av Anders Norén