Sanna Steg

- En blogg om att leda sig själv och att våga vara sann!

Att följa med i livet – och se det positivt

Insikter och tydliga tecken om rätt väg i livet kan komma när man minst anar. 

Jag tar en morgonpromenad för att njuta av snön, innan den töar bort. I backen på väg ner mot havet är det riktigt halt. Ett tjockt lager hård is lurar under snötäcket. Jag halkar till och ganska snart bestämmer jag mig för att det är lika bra att glida ner för backen, så jag hukar mig ner för att kana på fötterna. Det går inte så bra, så jag sätter mig ner istället och åker på rumpan ner för backen. En härlig känsla sprider sig i kroppen, samtidigt som jag får en insikt.

”Det är bättre att följa livet och ”halka” med än att försiktigt trippa och tveka, rädd att trampa fel. Visst jag ramlar, men jag reser mig igen. Och aj, där slog jag i handleden. Det gör ont, men det går över.”

Jag väljer att ta händelsen och insikten som ett tecken på att jag nu är på väg åt helt rätt håll i livet, och med mitt företag. Jag har tagit flera omvägar och tagit flera smällar. Men nu, har jag valt väg. Jag tror på att den är rätt. Jag tror på att den är framgångsrik. Jag ser framåt med förhoppning och nyfikenhet.

Är du uppmärksam på det som händer i dig och runt dig? Vad väljer du att göra med det du uppmärksammar? (Kommentera gärna)

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

© 2021 Sanna Steg

Tema av Anders Norén